KONYA / ÇUMRA - Mustafa Onbası Ortaokulu

Mustafa Onbası Ortaokulu

Yenidoğan Mah. 72520. SK No21 ÇUMRA/KONYA
Vizyon
Teknolojinin ışığında, okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen,karşılaştığı sorunları tek başına çözme yeteneğine sahip, kendi haklarını bilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumluluk sahibi olan, hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim-öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerlere kazanmış, bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışa sahip olmaları,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları,sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı,Atatürk İlke ve İnkılaplarına gönülden bağlı,kendisi ve toplum ile barışık,bilime önem vererek iletişime açık ,ruh sağlığı iyi olan,pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen iyi bir öğrenci,iyi bir insan ve iyi bir tolum yetiştirmektir.
DERS BAŞLANGIÇ SAATİ: 08:40 DERS BİTİŞ SAATİ: 15:20
Doğal gaz
Ulaşım
Okulumuz İlçe Merkezinde Olup Şehir İçi Dolmuşlarla Ulaşım Sağlanmaktadır. Konya Merkezden Tren (YHT), Otobüs Ve Özel Araçlarla Gidiş-Geliş Yapmak Mümkündür.
Yok.
Mustafa Onbaşı Ortaokulu Yenidoğan Mah. 72520. SK No21 ÇUMRA/KONYA
Okulumuz İlçe Merkezine 1.5 KM uzaklıktadır.